За компанията АкваСорс - AquaSource algae group, pls.

Световноизвестната с висококачествените си изделия компания АкваСорс е фирма, която разпространява ценни продукти.

Сред продуктите на АкваСорс се нареждат  суперхрани, хранителни добавки, натуралната козметика “Natural being”. От съвсем скоро време АкваСорс предлага на българския пазар и изключителната четка за зъби Соладей Еко, която е произведена в Япония и е патентована в цял свят.

АкваСорс е основана като акционерно дружество(pls) на лондонската борса. Тя съществува от 1993 година във Великобритания и е създадена от първокласни нутриционисти. Вече повече от 15 години АкваСорс е символ на изключително високо качество.

Интелигентни хора от цял свят използват продуктите на AquaSource. Продуктите на АкваСорс се славят, като отлични и клиентите намират, че  с тях се зареждат със здраве, енергия и бодрост.
Сред продуктите на АкваСорс могат да бъдат открити коластра, микроводорасли AFA, антиоксиданти, като Плодова енергия и СуперАнтиоксидант, натурална козметика, нутрикозметика, продукти за отслабване и др.

AquaSource предлага продуктите си на българския пазар, чрез мрежа от независими дистрибутори от 1995г. От тогава хиляди българи се убедиха във безпрекословното качество на продукцията.
Много лекари препоръчват продуктите на АкваСорс, като част от програми за суплементация и енергизация на организма .

Много доволни майки с деца се убедиха колко добре продуктите влияят на техните рожби.
Те откриват, че са спокойни, давайки на малките качествените суперхрани на АкваСорс.

Последният продукт на АкваСорс се нарича  „Мака Енергия” и е насочен към подобряване на интимния живот на жените и мъжете. Той беше представен на пролетния семинар на фирмата през месец март. Семинарът бе проведен в залата на хотел Шератон е София. Гостите на семинара бяха над 600 души. Те останаха изключително заинтригувани и доволни от получената информация.

АкваСорс предлага нови продукти на пазара на около всеки шест месеца. За нея работят някои от най-изтъкнатите световни нутриционисти.  Формулите на продуктите, които те разработват са изключително внимателно преценени и оптимизирани.

Така АкваСорс е компания, стъпила на здрави научни основи и гледа уверено в бъдещето. Тя е един от европейските лидери в уелнес революцията. Неслучайно девизът на фирмата е "Енергия, действие, свобода". С АкваСорс желаното може да стане действителност.

Ползвайки продуктите на АкваСорс ние правим интелигентен избор за по-щастлив живот!

АкваСорс може да  ви помогне да подобрите значително начина по-който се чувствате в ежедневието!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.