Call Safe (Кол Сейф) за защита от мобилните телефони


Call Safe на AquaSource
Продуктът на АкваСорс - Call Safe - говори безопасно,  за предпазване от радиацията на мобилните телефони.

Запазването на нашето здраве от лъчението на мобилните телефони е  лесно и сигурно с помощта на Call Safe на АкваСорс.

Не е здравословно да се привързваме към мобилния си телефон, съветват здравните експерти

Изследването  Интерфоун
Какво е изследването Interphone? Докладът Interphone e  изследване на стойност 20.5 милиона евро. Изследването с проведено за десет години, под руководството на СЗО(световната здравна организация).  Причината за провеждането му е била да се изследва има  ли взаимовръзка между употребата на мобилни телефони и развитието на мозъчни тумори.

Кол Сейф на АкваСорсКой е провел Интерфоун? Изследователската работа е проведена във взаимодействие между 13 различни нации и е била с осигурено финансиране както от правителствата, така и от производителите. Какво е установено? Изследването е било критикувано за недостатъци; изследванията продължили над десет години и дори хората, които използвали активно клетъчните си телефони, били доста скромни в дължината  на разговорите си, сравнено  с днешния размер на разговорите.

Водещият  извод е, че тези, които ползват мобилните си телефони поне тридесет минути на ден в продължение на 10 години, биха се изложили на по-голям риск от образуване на рак на мозъка. Тревожен е факта, който се подчертава, че в периода на 20-30 години не би могло да се установи изцяло въздействието на мобилните телефони. Другите  изводи са също  още малко неясни и е нужно да бъдат проведени още експерименти, най-вече за въздействието на клетъчните телефони върху децата.

Международно изследване за корелацията между клетъчните  телефони и влошаването на здравето

Кол Сейф - говори безопасно на АкваСорс
Шведски изследователи твърдят, че хора, които започват да ползват клетъчни  телефони, преди двайстата си година, имат пъти по-голяма вероятност да развият някакъв вид тумор, защото черепните им кости са по-тънки, а мозъкът им е в процес на развитие.

Австрийски изследвания, извържени от университета в Грац показват, че 68 % от мъжете, носещи телефона си в джоба на панталоните  са с увреждане на сперматозоидите.

Австралийски научни наблюдения - професор Курана,  неврохирург в Австралийския национален медицински университет, твърди, че "има сериозни и  увеличаващи се доказателства за взаимовръзката между ползването на мобилни телефони и някои  разновидности на момзъчни тумори".

Обединеното Кралство - Великобританският департамент по здравеопазване на не е променял указанията  си в продължение на над 4 г. Там пише следното: - децата е добре да избягват "незначителните" разговори, а възрастните е добре да бъдат "кратки по телефона".

Първите клетъчни телефони са от  80-те години и не бяха общодостъпни, през последните 10 години, те са леснодостъпни за хора от всички върасти - от деца до възрастни. Развитието на дегенеративни  заболявания, като рак, може да отнеме до тридесет  години след излагане на канцерогени като азбест, но все още не е известен времевия диапазон, свързан с клетъчните  телефони. Времето може би вече се отброява... не позволявайте Вие или Вашите близки да продължават да поемат риска... сложете му Call Safe

Може би не се возим в автомобилите без предпазен колан, нали?

Не  трябва да ползваме клетъчния си  телефон без Кол Сейф!

Ползването на предпазен колан не обещава, че няма да има катастрофи, но със сигурност намалява вероятността от значителни увреждания. Единственият метод  да се избегне катастрофа със сигурност е, като не се качваме е в колата.

Трудно е да спрем да ползваме мобилните телефони; за много от нас  това би било невъобразимо. Нашето предложение, е да ползвате мобилния си телефон по-безопасно, като му поставите Кол Сейф.

Мобилният телефон излъчва микро-вълнова радиация, тази радиация се излъчва, когато е включен, не само при разговори. Кол Сейф блокира радиацията. Нека забравим за секунда за всички високотехнологични възможности на мобилните  телефони. Вместо това просто  нека мислим за тях, като за микровълнови печки без защита предпазните стени.

Сега представете как държите тази микровълнова фурна до главата, сърцето или половите си органи. Не бихте направили това.  И въпреки всичко ние правим това ... Ежедневно, не ежечасно!
Нека използваме  мобилните  си телефони по-сигурно ... нека ползваме  Call Safe

Препоръки:

Кол Сейф на АкваСорс пази от "близките и далечните полета" на радиация и намалява с около 96 % SAR нивата(Специфична Степен на Поглъщане) е мярка за количеството на радио-честотната енергия, която се приема от тялото при ползване на мобилните телефони. Другите  предложения на пазара не осигуряват пълно покритие на слушалката и не покриват близкото и далечно поле на радиация. За да се защитим от вредните емисии, се предлагат следните предохранителни мерки:
  1. Намалете продължителноистта на разговорите си, така намалявате риска за здравето си.
    Това е лесно за прилагане - често говорим излишно дълго.
  2. Ползвайте SMS-си.
  3. Изключете или защитете вашия телефон, като го държите в своя Call Safe, докато го носите със себе си. Предпазната мембрана на Кол Сейф нека бъде между вас и тялото ви
  4. Спирайте  телефона през нощта.
  5. Ако трябва да проведете разговори, използвайте Кол  Сейф.
  6. Ограничете разговорите на децата. Когато това не е възможно, се уверете, че те използват Кол Сейф.

АкваСорс предлага Call Safe  в две разновидности - за обикновени телефони и за телефони с по-големи размери от типа на айфон . Разликата между тях е само в размера на предпазния калъф.

Това е защитната мембрана на Call Safe на АкваСорс.
Тя е изтъкана от нишки на различни метали.
Работно положение при разговор.
Телефонът може да се постави и в големия джоб,
като единствено се внимава мембраната
да е между главата и телефона


Мембраната от нишки на ценни метали

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.