Оригинални AquaSource водорасли - течност

С екстракт от червена и черна боровинка AquaSource водорасли течност вече се предлага с нова, подобрена формула и съдържа водорасли, червена и черна боровинка и течни йонни минерали, естествено добити от хумусен шист, в кашер утвърдена глицеринова основа. Нашата нова течна формула осигурява повече AquaSource водорасли във всяка капка, за да получавате още повече течна жизненост от Кламат и добра храна всеки ден. Има по-дълъг срок на годност преди и след отваряне. Естествено, не съдържа изкуствени консерванти.

С екстракт от червени и черни боровинки
Червените боровинки са добре познати като едни от най-богатите на хранителни вещества плодове на планетата. Последни научни изследвания сочат, че червените боровинки съдържат значително количество антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да подпомогнат предпазването от изобилстващите в организма свободни радикали, които увреждат клетките и тъканите.

Плодовете на черната боровинка са с висока концентрация на танини и флавоноидни съставки – растителни съставки, притежаващи невероятни антиоксидантни свойства, които подпомагат неутрализирането на вредните свободни радикали.

Смята се, че боровинките играят важна роля за поддържане на здрави кръвоносни съдове. Антиоксидантните съставки, съдържащи се в черната боровинка, доказано подпомагат укрепването на стените на кръвоносните съдове, което спомага за добрата циркулация и увеличаване на кръвния поток.

Указания за употреба:
Вземайте по един капкомер два пъти дневно. Може да се смеси с плодов сок.


Съдържание: Кашер сертифициран растителен глицерин, водорасли от езерото Кламат (замразени), свежи водорасли от езерото Кламат, cушени при ниска температура чрез нашия патентован БиоАктивен® процес на сушене, течни микро минерали, екстракт от плодове от черна и червена боровинка

“Като цяло, колкото по-питомна става храната ни, толкова е по-бедна на минерали...
Минералният дефицит се свързва с всяко дегенеративно и хронично състояние, известно на човечеството. Основното разрешение на минералния дефицит изглежда е добавянето на дива храна към диетата ни. АФА е дива храна.”  Дейвид Улф.

Вижте още информация за AquaSource AFA

АкваСорс АФА се предлага както в течна форма, така и на капсули или прах, изсушена по патентован метод при физиологична температура от около 40º за максимум 3 минути!
4 коментара:

Коментарът е получен.