Суперенергийна храна с Активиран ечемик на AquaSource (АкваСорс)Синергично действие за продължително освобождаване на енергия!

Новата AquaSource Супер енергийна храна съчетава две ключови съставки, за да оптимизира усвояването на храната.

Готов да покълне ечемик – произведен по наскоро разработена система за мелене на ечемик преди да покълне. Така произведеният ечемик улавя всички ензими и хранителна активност в ечемичното зърно в момент, точно преди покълване. Коластра – първата храна на природата, която осигурява всички основни имунни фактори и други хранителни вещества, за да подпомогне имунната система, храносмилателния тракт и общото състояние.

AquaSource Супер енергийна храна комбинира бета глюканите в ечемика и имуноглобулините в коластрата, за да осигури подкрепа на имунната система. Ензимите и пробиотиците осигуряват максимално усвояване на продукта от храносмилателния тракт.

Тъй като AquaSource Супер енергийна храна съдържа дълговерижни въглехидрати, тя осигурява по- продължително освобождаване на енергия, което подпомага стабилизирането на енергийните нива, като по този начин се намалява до минимум рязкото им покачване и спадане – характерно за диетите, контролиращи калорийния прием.

Основни предимства:

• Поддържа стабилни енергийните нива
• Подпомага поддържането на нормален метаболизъм
• Подпомага работата на имунната система
• Подпомага поддържането на храносмилателния тракт
• Работи в синергия с другите хранителни вещества

Съдържа:

Активиран™ преди покълване ечемик
Обезмаслено мляко на прах
Коластра - 10 g от продукта съдържат 600 mg коластра
(Тази съставка се предлага и самостоятелно под името КолАктив™)
Лактобацилус Ацидофилус - 10 милиарда жизнени клетки/g
(Тази съставка се предлага и самостоятелно. )
Оризово брашно
Ксантанова гума
Ванилов аромат
Протеаза
Липаза
Амилаза
Лактаза

Без добавени захар и изкуствени подсладители


Указания за употреба:
За осигуряване на оптимално освобождаване на енергия в продължение на няколко часа. Разбъркайте или разбийте 10 грама от пудрата с мляко или ябълков сок. По желание могат да се добавят пресни плодове. За най-добри резултати използвайте електрически миксер. 10 грама = приблизително 1 равна мерителна или супена лъжица. За максимални резултати може да се приемат 2 мерителни лъжици. Може да се консумира 1 до 3 пъти дневно или колкото е необходимо. Съдържанието на опаковката е достатъчно за едномесечен прием.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.