Муун баланс на AquaSource (АкваСорс)


Приемайте Муун Баланс ежедневно, за да поддържате
новия си вид

Менопаузата е естествен преход в живота на жената. Въпреки това, като всеки процес, свързан с физически и емоционални промени, понякога може да бъде съпроводен с известни затруднения. В някои култури на нея се гледа като на втори „преходен период”, в който жените стават много по-мъдри и уважавани. Поради тази причина това може да бъде времето на мощна изява.

Редовните физически упражнения и добро хранене може да е от огромно значение за това как организмът ще се настрои към психологическите промени, свързани с менопаузата. Приема на правилните храни и поддържането на активен начин на живот са от огромно значение по време на този период на промени. Можете да решите да приемате добавки, за да си осигурите допълнително необходимите хранителни вещества.

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост по време на менопаузата. За максимално усвояване на съставките са добавени храносмилателни ензими. Ефектът на продукта е подсилен с нашите AquaSource водорасли.

Съставки:

Пфафия (Сума) – вид лоза, растяща в района на южноамериканските тропически гори. Често наричана „бразилски жен-шен”, пфафията е адаптогенна билка, което означава, че подпомага приспособяването на организма към промените. Тя е обширно изследвана от японски и американски учени, в резултат на което добива широка популярност сред жените в тези страни.

Мексикански сладък картоф – диворастящ, открит в Мексико от японски учени през 1936 г. Някои островитяни от Папуа - Нова Гвинея го смятат за свещен и в негова чест организират фестивали; наричат го с десетки имена. Интересното е, че периодът на менопауза не е проблем за хората в този район.

Донг куай – билка, използвана в Китай от хилядолетия. Известна също като „женски жен-шен”. Заради адаптогенните си свойства, донг куай е една от най- широко изследваните китайски билки. Може да подпомогне поддържането на женските органи здрави, подпомагайки движението на кислород в кръвта.

Мака – друга адаптогенна билка, която може да подпомогне приспособяването на организма към настъпващите промени през менопаузата. Може да подпомогне достигането на оптимална издръжливост по време на този изпълнен с предизвикателства период.

Астрагал – азиатска билка, която подпомага защитните сили на организма и поддържа имунната система здрава.

Атриплекс (солен храст) – много издръжливо растение, виреещо при екстремни условия; добре се адаптира и издържа при всякакви климатични условия. Много от естествените симптоми, свързани с менопаузата всъщност са симптоми на нестабилни нива на кръвната захар. Богат естествен източник на хром.

Лигнани – съдържат се в някои растителни храни, като лененото семе и могат да окажат полезно въздействие при жените в менопауза.

Органична ацерола – богата на изключително лесноусвоима форма на витамин С. Той е необходим за производството на колаген – протеин, подпомагащ поддържането на мека и еластична кожа – важен по време на менопаузата фактор. Поддържа целостта на кръвоносните съдове, подпомагайки кръвообращението.
Приемът на достатъчно количество витамин С чрез храната е жизненоважен по време на този период от живота. Той е мощен антиоксидант, което означава, че предпазва клетките от вредните свободни радикали, произвеждани от организма в резултат на външен стрес, химикали и ежедневните метаболитни процеси.

AquaSource водорасли – осигуряват широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.

Основни предимства:
• Не съдържа: глутен, зърнени храни, жито, лактоза, без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители или мая
• Подпомага поддържането на добро здраве при жените по време на менопауза

Указания за употреба:
Вземайте по две капсули дневно по време на хранене.


Съдържание: Естествена органична Ацерола (осигуряваща витамин С), Pfaffia paniculata(бразилски жен-шен), Донг куай (китайски жен-шен), Atriplex halimus (Атриплекс/солен храст), Lepidium meyenii (Мака), Червени водорасли (Aquamin F: Lithothamnium sp.), Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат), Ленено семе (мляно), осигуряващо лигнани, Astragalus membranaceus (Астрагал), Естествен витамин Е - αTE, Мексикански див сладък картоф (Dioscorea villosa), Протеаза, Амилаза, Липаза, Капсула: Растителна целулоза


Вижте видео с д-р Мария Папазова


.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.