Комплекс Течно Злато (Liquid Gold complex) на AquaSource

АкваСорс Течно Злато
Това е най-новия продукт на AquaSource, разработен в сътрудничество с водещият нутриционист от Велико-британия Ивон Бишоп-Уестън.

Течно Злато на АкваСорс е изключителна формула, която съчетава най-съвременните постижения в нутриционистиката(науката за храненето) с опита на AquaSource в откриването на най-чистите храни от "изгубения свят".


Защо мазнините са от съществено значение?

Някои от мазнините в храната, като например наситените, трябва да бъдат строго ограничени, тъй като те носят рискове за здравето. Други, като поли-ненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6 са от съществено значение за доброто здраве. Тези важни хранителни вещества оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно-съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях участват в развитието на мозъка и нервната система на бебето и позволяват на мозъчните клетки да функционират и комуникират. Световната Здравна Организация препоръчва минимален прием на Омега 3 мастни киселини от 0,5 до 2% от ежедневния енергиен прием.

Източници на есенциални мазнини
Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източниците на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини - Алфа-линоленова киселина (ALA) и Линолова киселина (LA). Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини („супер мазнини“): гама-линоленова киселина (GLA), ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA). Рибеното масло съдържа ЕРА и DHA, които рибите са произвели от водораслите, с които се хранят. Рибното масло обаче не е достатъчно природосъобразно, а и моретата се замърсяват непрекъснато.

Комплекс Течно злато – осигурява важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини.

DHA-богати масла от микроводораслов източник – осигуряват докозахексаенова киселина за поддържане на мозъчната функция.

Маслото от усойниче (Echium plant) осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.

Масло от морски зърнастец – осигурява Омега 7 мастни киселини, които подпомагат поддържането на доброто здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.
• 100% растителна основа
• Без токсини
• От устойчив източник / Незастрашаващ делфините
• Уникални растителни масла, по-ефективни от лененото масло при преобразуването в ЕРА
• Уникалната формула съдържа Омега 7, дълговерижни Омега 3, Омега 6 мастни киселини, включително DHA
• Одобрен от веган обществото

Препоръчително за хора, в чиято храна може да липсват важните мастни киселини. Подходящо за вегетарианци и вегани. Допълва продуктът Комплекс Есенциални мастни киселини и е идеална комбинация с: AquaSource водорасли, Зелена Енергия и Морска Енергия.

Указания за употреба:
Приемайте по 1ml (20 капки) два пъти дневно. Подходящ за цялото семейство, включително за бебета и деца.

СъставкиMасло от усойниче (pафинирано), масло от морски зърнастец, богато на DHA масло от морски водорасли Schizochytrium Sp. с аромат на розмарин, Екстракти от: портокал и лимон

Препоръчителен дневен прием: 2 ml:

Омега 3 мастни киселини                690 mg
     от които стеаридонова
     киселина (SDA)                              173 mg
     докозахексаенова
     киселина (DHA)                              107 mg

Омега 6 мастни киселини                493 mg
     от които гама-линоленова
     киселина (GLA)                              144 mg

Омега 9 мастни киселини                319 mg 

Омега 7 мастни киселини                  24 mg 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.