Комплекс Течно Злато (Liquid Gold complex) на AquaSource

АкваСорс Течно Злато
Това е най-новия продукт на AquaSource, разработен в сътрудничество с водещият нутриционист от Велико-британия Ивон Бишоп-Уестън.

Течно Злато на АкваСорс е изключителна формула, която съчетава най-съвременните постижения в нутриционистиката(науката за храненето) с опита на AquaSource в откриването на най-чистите храни от "изгубения свят".

Защо мазнините са от съществено значение?
Мазнините са жизненоважна част от нашето хранене, тъй като те ни осигуряват горивото, с което да произвеждаме енергия, изолират тялото и ни помагат да усвояваме мастноразтворимите витамини А, Д, Е и К.
Нашите клетъчни мембрани са изградени от мазнини и ето защо консумацията на правилните видове мазнини в правилното съотношение може да окаже влияние върху всяка клетка в тялото.
Някои от мазнините в храната, като например наситените, трябва да бъдат строго ограничени, тъй като те носят рискове за здравето. Други, като поли-ненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6 са от съществено значение за доброто здраве.
Тези важни хранителни вещества оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно-съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях участват още от самото начало на живота в развитието на мозъка и нервната система на бебето и от този момент натам позволяват на мозъчните клетки да функционират и комуникират.
Световната Здравна Организация препоръчва минимален прием на Омега 3 мастни киселини от 0,5 до 2% от ежедневния енергиен прием.
Храната ни трябва да осигури достатъчно витамини и минерали, за да може организмът ефективно да преобразува ALA и LA в „супер мазнини“. Начинът на живот, здравословното ни състояние и генетичните фактори оказват влияние върху този процес. Следователно е важно чрез храната да си осигуряваме достатъчен прием на тези витални хранителни веществата.
Източници на есенциални мазнини
Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източниците на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини –Алфа-линоленова киселина (ALA) и Линолова киселина (LA).
Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини („супермазнини“): Гама-линоленова киселина (GLA), Ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и Докозахексаенова киселина (DHA).
Рибеното масло съдържа ЕРА и DHA, които рибите получават от водораслите, с които се хранят. Рибното масло обаче не е достатъчно природосъобразно (просто няма достатъчно риба в световния океан), а и моретата се замърсяват непрекъснато.
Така растенията се превръщат във все по-важен източник на тези жизненоважни хранителни вещества.
Комплекс Течно злато – осигурява важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега 3, Омега 6, Омега 7 и Омега 9 мастни киселини.
DHA-богати масла от микроводораслов източник – осигуряват докозахексаенова киселина за поддържане на мозъчната функция.
Маслото от усойниче (Echium plant) осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.
Масло от морски зърнастец – осигурява Омега 7 мастни киселини, които подпомагат поддържането на доброто здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.
Основни характеристики на Комплекс Течно Злато на AquaSource(АкваСорс)
• 100% растителна основа
• Без токсини
• От устойчив източник - добивът не застрашава околната среда и делфините
• Уникални растителни масла, по-ефективни от лененото масло при преобразуването в ЕРА
• Изключителна формула: съдържа Омега 7, дълговерижни Омега 3, Омега 6 мастни киселини, включително DHA
• Одобрен от веган обществото
Препоръчителен е за хора, в чиято храна може да липсват важните мастни киселини. Подходящ за вегетарианци и вегани.
Указания за употреба: Приемайте по 1ml (20 капки) два пъти дневно.
Течно Злато е подходящ за цялото семейство, включително за бебета и деца.
Съдържание на продукта Комплекс Течно Злато 50мл.
Омега 3, Омега 6, Омега 7, Омега 9 мастни киселини.
Рафинирано масло от усойниче.
Масло от морски зърнастец.
Масло от микроводорасли Ulkenia sp. богато на DHA.
Екстракти от портокал и лимон.

Типичен състав на 2 мл. от продукта Комплекс Течно Злато на AquaSource
Типичен състав на 2 мл Комплекс Течно Злато:
  • Омега 3 мастни киселини - 550 мл, от които

    -стеаридонова киселина (SDA) - 160 м
    -докозахексаенова киселина (DHA) - 100 мг
  • Омега 6 мастни киселини - 350 мг, от които
    -гама-линоленова киселина (GLA) - 130 мг
  • Омега 7 мастни киселини - 170 мг
  • Омега 9 мастни киселини - 310 мг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.