Коластра (КолАктив) на AquaSource (АкваСорс)

AquaSource предлага КолАктив - Коластра с изключително високо качество от здрави, качествено хранени крави, без ГМО и химикали

Можете да поръчате Коластра - КолАктив на тел: 0889 71 68 71

или мейл: a_ivanov@abv.bg
(при поръчка по мейла е нужно да дадете име, адрес на доставката и телефон за връзка) 

Цена с включена доставка:  87,88лв. (120 капсули в опаковка)

Коластрата е течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници веднага след раждането, преди появата на млякото. Образуването й е много по-сложно от това на млякото.

Оригиналната коластра на АкваСорс

Коластрата в продукта КолАктив на AquaSource е добита от стада, за които се смята, че са изключително чист източник на коластра.

КолАктив на AquaSource осигурява важни за подхранването и имунната система вещества, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини. Този продукт може да се консумира както от млади, така и от възрастни, спортисти и състезатели. Запомнете – всички чудесни съставки в коластрата са синергични – влиянието им като комбинация е по-голямо, отколкото като отделни съставки.

Основни предимства:

∙ Използвана е коластра от качествено хранени стада, която осигурява повече хранителни вещества от коластрата, отколкото тази под каквато и да било друга форма.
∙ Съдържа всички пет вида имуноглобулини, намиращи се в човешкия организъм.
∙ Отлична хранителна помощ за активните хора.
∙ Подпомага имунната система, важна за цялостното добро състояние и поддържането на отлично здраве.
∙ Съдържа други важни съставки като цитокини, интерлевкин-10 и полипептид, богат на Пролин.

Указания за употреба:
Вземайте 2 капсули дневно сутрин с чаша изворна вода, двадесет минути преди хранене. Хората, възстановяващи се след заболяване могат да вземат до два пъти по две капсули дневно.

Съдържание: Коластра
Забележка: Въпреки, че КолАктив на AquaSource е от крави, той е подходящ и за хора, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза е минимално. Въпреки това, той не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.