Зелена Енергия на Aqua Source (АкваСорс)

Зелена енергия на AquaSource

Можете да поръчате Зелена енергия на тел. 0889 71 68 71
Цена 69,30 + бърза доставка в цялата страна само за  0,7лв. Общо 70лв. Плаща се при получаване на продукта.

Зелена Енергия от АкваСорс е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия. 

1. AquaSource водорасли от езерото Кламат – едни от най-чистите и най-богати на минерали водорасли в света.

2. Органична алфалфа – Като хранителен източник, който расте навсякъде, тя е известна със своите изключително дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от почвата. Тя осигурява хранителни вещества в концентрирана и лесно смилаема форма.

3. Хавайска спирулина – това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте около година на перфектния климат на Хавай. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителни стойности.

От години Зелена Енергия е един от най-добре продаваните продукти на AquaSource, заради синергичния ефект от комбинацията на тези три, богати на множество хранителни вещества, храни.

За разлика от други доставчици, нашите AquaSource водорасли никога не са излагани на високи температури, каквито са другите процеси на сушене. Патентованият метод на сушене BioActive Dehydration® на AquaSource осигурява максимално запазване на хранителните стойности.

Указания за употреба:
Вземайте по три капсули Зелена Енергия дневно, за да помогнете на тялото си да устои на предизвикателствата на съвременния свят.

Съдържание: Органична алфалфа , Афанизоменон флос-акве , (Водорасли от езерото Кламат), Хавайска спирулина

Препоръчва се настоятелно Зелена Енергия на АкваСорс и EMK на хора от всички възрасти, включително бременни жени и кърмачки, които искат да запазят добра кондиция и да осигурят най-доброто за своите деца. Нито една жена през тези периоди от живота си не бива да остава без тези продукти. Те са напълно безвредни и нетоксични, което е особено важно за бременните и децата.

Средната дневна доза за възрастни и деца над 7 години е 3х1 капсула Зелена Енергия и 3х7-10 капки ЕМК или Течно злато. Ако сте склонни към напълняване и имате повишен апетит – внимавайте с калориите и се движете повече! Това ще ви помогне да отслабнете. Обяснението е просто – качествено клетъчно хранене.

Прочетете повече за КолАктив и КолАктив 3 на АкваСорс - висококачествените продукти с коластра от здрави, пасищно отглеждани крави без хормони и антибиотици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарът е получен.